Blog

NOZEM DE SMEDERIJ GEOPEND IN EMMEN

Koffie, barbers en tattoo onder 1 dak

Na weken van hard werken, doorzetten en vooral samenwerken is op zaterdag 18 mei 2019 De Smederij geopend in de stationsstraat te Emmen. Tussen Harry’s Lunchroon en café Rue de la Gare kan iedereen nu terecht voor een voor zowel een goede bak koffie, een verzorgd uiterlijk en goede tattoos. De samenwerking tussen Nozem en Bakkie Koffie begon al ruim voor de opening door het pand zelf bedrijfsklaar te maken. Waar op deze plek voorheen een fotowinkel gevestigd was is het pand nu in oude glorie hersteld door deze te verbinden met de achtergelegen smederij. Hieraan heeft de vestiging van Nozem en Emmens Bakkie Koffie dan ook haar naam ontleend.

De oude bestemming van het pand wordt eer aangedaan en is stijlvol gemoderniseerd. Iedereen is erg trots op het resultaat, ook de genodigden bij het openingsevenement waren hier erg positief over.

De Smederij is inmiddels voor iedereen geopend, voor koffie met lekkernijtje kun je voorin het pand terecht, bij goed weer is er ook de mogelijkheid een Bakkie Koffie met bijvoorbeeld een stroopwafel van Amsterdam Good Cookies buiten aan een terrastafeltje te nuttigen. Kom ook eens langs en laat je verbazen.